مدیریت تغذیه ای تظاهرات گوارشی در بیماری کووید- 19

تاریخ نامه: 6 تير 1399
شماره نامه:
 
اطلاعیه آموزشي  |   

نتایج حاصل از مطالعات جدید منتشر شده در دنیا نشان می دهد که برخی افراد در مراحل اولیه عفونت با ویروس کرونا ممکن است علائمی مانند درد شکم، اسهال، یبوست، تهوع و استفراغ را تجربه کنند. به تازگی، محققان دانشگاه استنفورد آمریکا در ایالت کالیفرنیا دریافتند که یک سوم از بیماران مورد مطالعه مبتلا به شکل خفیف کووید- 19، علائم گوارشی بروز داده اند. یکی دیگر از منابع جدید منتشر شده توسط محققان در پکن نیز اعلام کرد که در 3 تا 79 درصد از مبتلایان به کووید- 19 علائم گوارشی بروز کرده است.

بنابراین ممکن است برخی بیماران بدون نشان دادن علائم ریوی، تنها با مشکلات شکمی مراجعه کنند و یا برخی علائمی همچون تهوع، استفراغ یا اسهال را قبل از سایر تظاهرات همچون تب یا علائم تنفسی بروز دهند. این علائم گوارشی عمدتا در بیماران بزرگسال گزارش شده است ولی در مورد کودکان نیز مواردی از اسهال مشاهده شده است.

در کشور ما نیز، مواردی از علائم گوارشی در بیماران مبتلا به کووید- 19 مشاهده شده است. بنابراین مروری بر نکات مهم تغذیه ای در کاهش این علائم لازم است تا بتوان شرایط بهتری را برای سپری کردن دوران بیماری برای بیماران فراهم نمود.

UploadedFiles/xfiles/__مدیریت تغذیه ای تظاهرات گوارشی بیماری کووید 19_(1).pdf



کلمات کلیدی:
کووید.19     گوارشی     تغذیه     کرونا    

تاریخ بروز رسانی:   6 تير 1399

تعداد بازدید:   ۱
     
 

موارد مرتبط


ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >